Novak Djokovic maga akar dönteni az oltásról - ifaktor
Novak Djokovic a reptéren.
Novak Djokovic hosszú idő után megtörte a csendet és nyilatkozott az oltással kapcsolatosa aggályairól.


Novak Djokovic Ausztráliában elszenvedett kálváriájáról mi is beszámoltunk, azonban úgy tűnik nem ez volt az utolsó nagy teniszverseny, amelyet idén ki kell hagynia.

A BBC-nek arról beszélt, hogy nem szeretné, ha az oltásellenesnek bélyegeznék, de meggyőződése, hogy minden embernek egyéni joga döntést hozni a saját életével kapcsolatban, így ha ezen múlik, akkor inkább feláldozza a Roland Garroson és a wimbledoni tenisztornán való részvételét.

Azt azonban nem zárta ki, hogy beoltatja majd magát, de semmiképpen nem akarja úgy érezni, hogy kényszerítve van erre.

„Azért utasítottak ki Ausztráliából, mert a bevándorlási miniszter saját hatáskörben visszavonta a vízumomat, mert személy szerint ő úgy gondolta, hogy oltásellenes hangulatot kelthetek az országban, amivel egyáltalán nem értek egyet”

– nyilatkozott visszamenőleg arról, hogy mi történt vele Ausztráliában.

Mint ismert azt a versenyt Rafael Nadal nyerte meg, így immár 21 Grand Slam győzelmével Roger Federer és Novak Djokovic előtt neki van a legtöbb ilyen trófeája.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!