Ezzel a súlyos fóbiával küzd Nyári Alíz - ifaktor
Nyári Alíz pezsgőszínű koktélruhában áll

A fiatal énekesnő, Nyári Alíz szokatlan fóbiájáról mesélt a Mokka műsorában. Még gyermekkorában alakult ki nála, hogy fél a galamboktól.


Életében először mesélt különleges fóbiájáról Nyári Alíz, ugyanis az énekesnő fél a galamboktól. Kicsit félve mesélt félelméről Alíz, mivel sokszor, ha elmondja valakinek, megmosolyogják őt az emberek.

“A galamboktól nagyon félek. Valamikor az utcán nem tudok végig menni, az úttestre is képes vagyok kimenni. (…) Sokszor nagyon kellemetlen, például amikor sétálunk a családdal, barátokkal és én egyszerűen kerülgetem a galambokat, vagy mondom, hogy kergessék el. Már csupán a puszta gondolata is riaszt”

-nyilatkozta az énekesnő.

Alíz szerint a fóbiája még Hollandiában alakulhatott ki, ugyanis gyermekkorában évekig ott élt a családjával, édesapja foglalkozása végett.

“Édesapám ott dolgozott, az egész család megkapta a holland állampolgárságot. Ott volt egy kellemetlen élményem, hogy beszálltak a lakásba a galambok, és úgy érzem, hogy azóta van bennem egy ilyen gát”

-folytatta Alíz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!