Nyári Dia rendbe rakott egy gyereket a játszótéren - ifaktor
Nyári Dia és kisfia fürdőruhában ülnek a földön

A népszerű színésznő, Nyári Dia Instagram-oldalán mesélt legutóbbi játszóteres élményéről, ahol bizony elő jött belőle az a bizonyos anyatigris ösztön és rendbe rakott egy gyereket, aki kisfiát próbálta bántani.


Dia azt is elárulta posztjában, hogy tisztában van azzal, hogy a fiának meg kell tanulnia kezelni az ilyesfajta helyzeteket és magától rendezni a konfliktusait, amiket Dia egészen idáig mindig hagyott is. Most azonban kénytelen volt közbe lépni.

Történt ugyanis, hogy Horvát országi nyaralásuk során Dia kisfia boldogan játszadozott a vizes játszótéren, amikor észrevette az édesanya, hogy egy nagyobb, kilenc év körüli fiú terrorizálja gyermekét és lerúgja a csúszdáról.

Diának több sem kellett, azonnal móresre intette az ismeretlen kilencévest, hiszen ez egy olyan szituáció volt, amiben gyermeke nem tudta megvédeni magát. Szerintünk Dia a lehető legjobban cselekedett és kisfia büszke lehet rá, hogy ilyen édesanyja van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!