Nyerő Páros: Bántalmazta gyermekét a színész? - ifaktor
Molnár Gusztáv és párja a Nyerő Párosban

A Drága örökösök sztárját, Molnár Gusztávot feljelentette volt párja. Állítólag a színész bántalmazta közös gyermeküket. Gusztáv most mindenét elveszítheti.


​Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó elmondása szerint a színész bántalmazta 8 éves gyermeküket. Kapcsolatuk során többször előfordult már ilyen probléma, sőt arra is volt példa, hogy Ildikó kisfiúkkal együtt bezárkózott egy szobába, mert féltek Gusztávtól. Az anyuka most már a gyámügyhöz fordult és kérelmezi, hogy a színész csakis felügyelet mellett láthassa gyermeküket.

„Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. (…) Elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele"

-nyilatkozta Ildikó a Blikknek.

Molnár Gusztáv az ügy miatt minden munkáját elveszítette, az RTL Klub az ügy tisztázásáig felfüggesztette a színésszel való közös munkát. Azonban Gusztáv és jelenlegi párja a most induló Nyerő Párosban látható lesz még, hiszen a forgatások már lezajlottak, így felvételről láthatjuk majd őket.. Továbbá a színész szeptemberi színházi előadásai 99 százalékát is lemondták.

Molnár Gusztávot a Drága örökösök postásaként ismerhette meg a nagyközönség. Már egy teljes hónapot leforgatott a csatorna, de a színész jeleneteit teljesen újra veszik egy másik szereplővel. Hogy ki fogja átvenni Gusztáv karakterét azt még nem lehet tudni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!