Nyerő Páros: Csuti követői felrobbantották a kommentszekciót - ifaktor
Molnár Gusztáv, Vivi Edina és Csuti a Nyerő Párosban.
Kulcsár Edina és Csuti egy hatalmas fordulatnak hála maradt bent a legutóbbi szimpátiaszavazáson a villában. Azonban ez az állóvizet is igencsak megbolygatta és a műsor nézői igencsak széles spektrumon mozognak, abban a tekintetben, hogy éppen ki-kit nem kedvel.


„Fogyatkozik a csapat szépen, pár napja még alig fértünk el itt, most meg kényelmesen, szellősen vigyorgunk, mint a tejbetök! Mik az eddigi tapasztalaitok a játék kapcsán? Más az idei @nyeroparosofficial , mint az eddigiek, ha igen miben? Párosok kapcsán miket gondoltok?"

– írta Csuti az Instagram-oldalán, amelyre rengeteg kommentelő elkezdte szidni az egyébként őket benntartó Gusztit és Vivit, valamint Zitáékat.

„Zitáéktól és Gusztiéktól rosszul vagyok. Annyira, de annyira, ellenszenves emberek Nekem hogy az hihetetlen. Kétszínű, rosszindulatúak főleg a Guszti Vivi"

– írta egy néző.

„Nálam leszerepelt Zita... Nem gondoltam volnam hogy ilyen ember.. Ugyan ez Gusztiek. Hajrá Edina és Csuti"

– írta egy másik hozzászóló.

Már csak azért is érdeke, hogy Csuti követői pont Gusztiékat szemelték ki maguknak, mert ők tartották bent kedvenceiket, amiért nagy árat is fizettek, hiszen – egyébként teljesen érthetetlen módon – Kárpáti Rebeka é Fecó emiatt megorrolt a párosra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!