Nyerő Páros: Csuti hozzávágta jeggyűrűjét Kulcsár Edinához - ifaktor
Nyerő Páros: Csuti és Kulcsár Edina.
A Nyerő Páros első adása Csuti és Kulcsár Edina körül forog eddig leginkább, akik több pletykatémát is szolgáltattak a tegnap debütáló realityben.


Kulcsár Edina influenszer hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a Nyerő Párosba. Nem véletlen, hogy Kamarás Norbert, vagyis ÉNB Lali részegnek hitte Csuti feleségét elsőre. A házasok már a bemutatkozó filmjükben sem titkolták, hogy elég viharos a kapcsolatuk, sőt bevallották, hogy valójában a kapcsolatukat szeretnék megmenteni a Nyerő Párosban.

Erre rátett egy lapáttal, hogy Kulcsár Edina a szállások felosztásának a hallatára elkezdett szaladni, hogy párjával minél jobb szobát sikerüljön elfoglalni. Csakhogy a nagy rohanásban elesett, amire férje nevetve csak annyit mondott: „Azt a szégyent".

Csuti és Edina – ha ez még nem lett volna elég – egy sztorival is bizonyította, hogy kapcsolatuk tényleg rendkívül az érzelmek által vezényelt. Kiderült, hogy Csuti nem visel karikagyűrűt, aminek egészen egyszerű oka van: egy veszekedésnél Csuti hozzávágta az ékszert, Edina pedig haragjában kidobta a szemétbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!