Nyerő Páros: ÉNB Lali és párja is szerepelnek a műsorban - ifaktor
Az RTL Klub Nyerő Páros műsorának borítója, Kamarás Norbi és Odett egy rózsaszín szívvel a kezükben

ÉNB Lali, azaz Kamarás Norbi és kedvese, Kármán Odett is résztvesznek az RTL Klub kedvelt sztár reality műsorában, a Nyerő Páros ötödik évadában.


A szerelmesek az RTL Klub Fókusz című műsorában meséltek arról, hogy valójában milyen párost alkotnak ők az életben. Elmondásuk szerint rendkívül pörgős és szórakoztató emberek együtt és külön is.

Norbiék két éve ismeri egymást és több mint egy éve alkotnak egy párt. Október 18-án pedig ők is harcba szállnak a Nyerő Páros címért. A szerelmespár azt is elmesélte, hogy az Éjjel-Nappal Budapest forgatásain ismerték meg egymást és ott is szerettek egymásba.

A harmónián túl azonban az is kiderült, hogy Norbiéknak volt olyan időszak a kapcsolatukban, mikor rengeteget veszekedtek és ez főleg a Lalit alakító színésznek okozott nagyobb szenvedést.

„Az én fejemben az van, hogy egy kapcsolat mindig nagyon harmonikus és tele van szeretettel. Amikor belekerül egy porszem a gépezetbe és veszekszünk valamin, akkor az nekem nagy csalódás, rossz érzés"

- mesélte Norbi a Fókusznak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!