A nyertesek mindent vittek - Kamarás Norbi és Kármán Odett - ifaktor
Kamarás Norbi és Odett

A 2021-es Nyerő Páros című vetélkedő győztese, aki a hideg zuhanyt és a párok ítéletét is túlélte, ezzel több, mint 4 millió forintot nyerve: Norbi és Odett!


A Nyerő Páros egy újabb sikeres évadot tudhat maga mögött. A döntőre három páros maradt: Norbi és Odett, Pataki Zita és Attila, valamint Molnár Guszti és Vivi. A mindent eldöntő feladat az volt, hogy ki bírja tovább egy folyamatosan folyó, jéghideg víz alatt?

Mivel ebben a feladatban Gusztiék estek ki leghamarabb, így Norbi és Odett, valamint Zita és Attila jutottak a döntőbe, ahol a már kiesett párosok, egy szimpátia szavazással – döntéssel mondták el, hogy szerintük ki legyen az idei szezon nyerő párosa. Két párost leszámítva, mindenki Norbiékra szavazott, Csuti szerint gyáva döntés volt Zitáék részéről, hogy akkor a gyengébbet tartották bent és mivel szerinte olyan, aki már kiesett a játékból, nem lehet nyerő páros, így Norbiékat támogatta.

Így a döntőt és ezzel az 5. évadot Norbi és Odett nyerte, akik a játék során több, mint 4 millió forinttal gazdagodtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!