Nyerő Páros: A sportolók sose nyernek? - ifaktor
Sebestyén Balázs és Kabát Peti a Nyerő párosban
Talán a legnagyobb kitartással rendelkező versenyzői a Nyerő Páros évadainak a sportolók. Mégis ők azok párjaikkal, akik aránylag hamar kiesnek a versenyből és egy kivétel alkalmával még a top4 helyezett közé sem kerülnek be.


Kabát Peti és Róka Adrienn

Nemcsak már az első de a jelenlegi évadban is láthatjuk Kabát Petit, bár igaz most nem, mint versenyző, hanem mint műsorvezető társa Sebestyén Balázsnak. A focista és párja akkoriban a negyedik helyezettek lettek.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Listánk kakukktojása, a második évad nyertesei Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc. Bár a páros közéletben ismert tagja az akkori luxusfeleség, Vivien volt. Fecsó úszóként is tevékenykedett, vállalkozásai mellett.

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett

Dudás Miki világbajnok kajakozó. Párjával, Ivettel a negyedik évadban láthattuk őket, akkor a hatodik helyen végeztek.

Somfai Péter és Somfai Krisztina

Somfai Péter Európa bajnok, világbajnoki ezüstérmes, olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó, a legújabb ötödik évadban szerepelt párjával, Krisztinával. Sajnos az ő útjuk sem tartott sokáig a Nyerő Párosban. Második kiesők voltak, ezzel a hetedik helyet tudhatják magukénak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!