Nyerő Páros: A kommentelők szerint Zita ezúttal „túltolta” - ifaktor
Zita és Ati a Nyerő Párosban

A Nyerő Páros idei évada keményen megosztja a műsor nézőit. Rengetegen idegeskednek a műsorban látottakon és komment cunamikkal árasztják el a szereplőket. Tegnap este Zita viselkedéséből lett a nézőknek elegük.


A tegnap esti adás után számtalan helyen érkeztek a kommentek, posztok, amik mind Zita viselkedését, stílusát kifogásolták. Sokak szerint a műsorvezetőnő tegnap „túltolta".

A feladat ugyanis az volt, hogy a hölgyeknek bikiniben kellett énekelniük és táncolniuk egy zuhanyzóban. Zita véleménye szerint ez leginkább az ő komfortzónáján esett kívül.

,,Az életembe soha, én még előttetek se. Ti levetkőztetek és ugráltatok a medencébe, én oda se mentem oda. Nekem ez olyan komfortzóna átlépés volt. Ez nem az Odettnek volt nagy lépés, aki napok óta a medence partján a fiúk előtt van. Hanem olyannak aki nem vetkőzik le, nem. Kivonultok a kifutón, olyan a testetek mint egy árú cikk"

- hallható Zitától.

A nézőknek több se kellett, érkeztek is a Zitát kritizáló kommentek:

"Zitan kiakadtam"
"Ma este azt éreztem, hogy mondhat bárki bármit, itt akkor is Zitának lesz igaza. De miért? Értem én,hogy mindenkinek van egy komfortzónája, és a bikiniben éneklés nem pont tartozik bele. De ezt humorosan kellett volna felfogni, nem vérre menően"
"Miért is nem vett fel egyrészes fürdőruhát, ha zavarta a meztelenség?"
"Zita mindenkitől okosabbnak képzeli magát. A kifutón dolgozó nőket elég jól megsértette"
"Zita, most túltoltad"

- érkeztek sorban a kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!