Nyerő Páros: Kulcsár Edinának pszichológushoz kell fordulni - ifaktor
Csuti és Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Csuti nem jó élményekkel távozott a Nyerő Páros villájából. Több versenytársuk is negatív véleménnyel volt a házasságukról, amit el is mondtak nekik.Kulcsár Edina és férje Csuti az idei Nyerő Páros évadában sokszor kerültek konfliktus helyzetbe a többi versenyzővel. Rengeteg kritikát kaptak a házasságuk szempontjából, a többiektől. A pár a Fókuszban mesélt arról, hogy mennyire mély nyomott hagytak bennük, azok a támadások, amik érték őket. Akik igazán megbántották szavaikkal Edináékat, azok Pataki Zitáék voltak. Zita, olyanokat vágott Edina fejéhez, még a játék alatt, hogy Csutival való házassága nem, hogy nem elég mély, de ugyanakkor haldoklik is.

„Ezek az emberek fogták magukat, és öt perc alatt bombázták le az összes falat, amit én éveken keresztül építettem, és nekem jó volt"

„Azóta nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy biztos, hogy szakember segítségét kell kérnem egyébként. Nem azt mondom, hogy hú, de nagy problémáim vannak, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot és segítséget kér."

-mondta el Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!