Nyerő Páros: ezért szakított L.L. Junior és Kinga? - ifaktor
L.L. Junior és Kinga a Nyerő Párosban.
Derült égből villámcsapásként érkezett a hír még a Nyerő Páros című műsor első adásainak idején, hogy L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga a közös kislányukkal együtt elköltözött közös otthonukból.


A rajongók azóta is találgatják, hogy vajon miért ment szét a pár, akik lenyilatkozták, hogy igyekszenek megmenteni a házasságukat.

Legutóbb több hírportál azt hozta le, hogy Junior és Kinga házassága a kulturális különbségek miatt ért véget, amelyet egy az énekesnek tulajdonított mondatból szűrtek le. Erre akkor L.L. Junior egy igencsak felháborodott hangnemben írt Instagram-bejegyzésben reagált, ahol határozottan tagadta mindezt. Most újabb információkat osztottak meg a miértekről.

A zenész kedvese az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, egy csajos este során mesélt először arról, milyen felismerésekre jutott a párkapcsolatukról, s ezek milyen problémát okoztak – írja a Blikk.

„A lányokkal való beszélgetés során döbbentem rá, hogy régen sokkal többet dicsértem a férjem, ami fontos része egy házasságnak"

– mesélte a lapnak Kinga.

„Nehezem tudom elfogadni vagy elhinni, ha engem dicsérnek, ezért is lehet problémám ezzel az egésszel. Idővel falakat építettem magam köré, a férjem elé is. Szép lassan eltávolodtunk egymástól. De nem csak ez a probléma volt a házasságunkban..."

– mesélte Kinga.

„Még mindig járunk párterápiára, bár én nem hiszek benne, de mivel tudom, hogy a feleségem igen, ezért természetes volt, hogy elmegyek vele a terápiára"

– zárta a beszélgetést már L.L. Junior.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!