Nyerő páros Lali: „Ha kiesünk, a kapcsolatunknak vége lesz” - ifaktor
Lali sírás közben az RTL Klub műsorában

Korábban már megírtuk, hogy a nézők véleményei alapján az egyik legkedveltebb pár a Nyerő páros idei évadában az Lali, azaz Norbi és Odett. Tegnap este azonban olyan veszekedést láthattunk tőlük a TV képernyőin, amire nem voltunk felkészülve.


Lali és Odett már a játékra is feszülten érkeztek meg és amikor elkezdődött a játék, sorra bukták el a feladatokat. A műsorban a szokásos egymás fejével gondolkozós feladatok közül kellett játszaniuk egy fajtát.

A páros azonban egyszer sem találta el, hogy a másik mire gondolhatott. Így Odett teljesen befeszült, majd utolsóként is végeztek a játékban, így a veszélyzónában találták magukat.

A villába visszaérve pedig egy óriási veszekedés vette kezdetét, amit Lali makacsságának köszönhettek. A srác ugyanis nem akarta megérteni, hogy Odett problémája nem az volt, hogy előtte medencézés közben a szép lányoktól felerősödött az önbizalom hiánya.

Végül a páros mindkét tagja zokogásban tört ki. Lali Fecónak adta ki a feszültségét, míg Odett Zitával beszélte meg a gondjukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!