Lali és Odett ezt köszönhetik a Nyerő Párosnak - ifaktor
Lali és Odett a Nyerő Páros győztesei

Az Éjjel-nappal Budapest sztárpárosa, Kármán Odett és Lali, azaz Kamarás Norbi az RTL Klub Reggeli műsorában árulták el, hogy milyen hatással volt életükre a Nyerő Páros műsorában való szereplésük.


Odett és Lali nem csak szerepeltek a Nyerő Páros előző szériájában, de meg is nyerték azt. Azóta a párost bombázzák rajongóik a kérdésekkel, hogy mikor kötik egybe életüket.

Odett a kérdéseket egyszerűen megválaszolta és elárulta, még nem terveznek se esküvőt, se gyereket, ugyanis a Nyerő Páros óta megnövekedett a munkáik száma, aminek nagyon örülnek. Így érthető módon jelenleg a karrierjükre fókuszálnak.

A beszélgetés során szóba került az is, hogy mit változtatott a műsor a páros életén.

,,Norbival mi beszéltük többször is, hogy mintha megszűnt volna az önbizalomhiány. Nyilván rengeteget dolgoztam rajta, de mintha a műsor adta volna meg a végső löketet. Azóta már kinyíltam, sokkal jobban merek más dolgokat csinálni, mindenhova egyedül megyek"

- mesélte a Reggeliben Odett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!