Nyerő Páros: ezért nem csókolóznak L.L. Juniorék - ifaktor
Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior.
L.L. Junior az Instagram-oldalán árulta el, hogy miért nem csókolja meg feleségét, Kingát a kamerák kereszttüzében a Nyerő Párosban.


Junior azt írta, hogy egyszerűen az ő köreikben nem ez volt a megszokott, otthon sem ezt látta és nem így nevelték, ezért a mai napig nem érzi magát komfortosan az ilyen helyzetekben.

„Egy kis magyarázat a smaci-mentes társasági viselkedésemre. Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolozunk mások előtt illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem es szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok es tettek, intimitásunk diszkrét es privát. De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja,- még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó kitárulkozó Rómeó is"

– írta az énekes.

A házasokkal kapcsolatban kiderült, hogy még augusztusban költözött el L.L. Juniortól felesége, Körtvélyessy Kinga, aki törökbálinti otthonukból közös kislányukat, Lilit is magával vitte. Azóta nyilatkoztak is a témában és elmondták, azon vannak, hogy megoldják a kapcsolatukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!