Nyerő Páros: Guszti párja, Vivi kiosztotta a kommentelőket - ifaktor
Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivi.
A Nyerő Párosban általában kapnak hideget-meleget azok a párok, akik elindulnak a reality-ben. Anno Dér Heniéket kezdték ki a legtöbben, de Járai Máté és párja, Kíra is ki volt téve a támadásoknak. Úgy tűnik, hogy most Gusztit és Vivit szemelték ki maguknak a nézők.


Mindenesetre Molnár Guszti felesége, Vivi a jelek szerint igencsak érzékeny ezekre a támadásokra a Nyerő Párossal kapcsolatban, amelyeket a social média felületeken kap, így egy hosszú levélben fejtette ki a véleményét azokról, akik számára elfogadhatatlan hozzászólásokat írnak.

„Mi van veletek emberek? Arc nélkül, név nélkül sunyin otthonról a tv elől 90' adásidő után kötekedtek, szitkozódtok, bántotok minket a testi adottságaink alapján…. Istent játszotok a 4 fal közül minden következmény nélkül? Hová megyünk, merre tartunk? Mi ez a rettenetesen sok rosszindulat, ami árad belőletek? Ez az agresszív viselkedés, illik valakinek a halálát kívánni szerintetek? Ti mondjátok, hogy milyenek vagyunk, aztán írtok egy olyan kommentet vagy üzenetet, úgy hogy nem vállaljátok magatokat, és mindezt mièrt? Azért mert láttok 90' percet a 24- órából….. Azt mondjátok, hogyan ítélek meg valakit 4-5 nap után, és ti?? Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy odabent amikor minden érzés fel nagyul, verseny helyzet van, folyamatos nyomás és számít minden mondat, minden tett akkor ki mire hogyan reagálna! Kétszínűsègnek hívjátok azt mikor a műsorvezető rákérdez az érzéseimre én pedig nyíltan elmondom, ami napok óta bennem van, majd este képes vagyok miatta bocsánatot kérni…. Ezt már nem veszitek észre, csak szitkozódtok nyomdafestéket nem tűrő módon! Szidjátok a páromat, a családomat, engem és akkor csodálkoztok, hogy moderálom a saját oldalamat, hogy tiltom és törlöm a kommenteket, üzeneteket…. Miért kellene ezt elviselni? Azért mert ott vagyok esténként és "vállaltam" NEM… nem ezt vállaltam, ezt egyikünk sem vállalta..inteligensen lehet véleményt nyílvánítani, a negatív kritika is visz előre, ha az úgy van megfogalmazva! Köszönöm… Kellemes hétvégèt kívánok mindenkinek! Világbéke!"

– írta Vivi, akinek szavaiban van igazság, de azért egy kicsit tényleg visszásan hatott a műsorban, amikor mindenki rászállt Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatára...

Ráadásul pont Vivi és Guszti volt az, aki többször hangoztatta, hogy őket nem érdekli a social média – legalábbis annyira biztos nem, mint Csutiékat –, de annyira a jelek szerint mégis, hogy Vivi letiltson minden hozzászólási lehetőséget és törölje a neki nem tetsző kommenteket.

Guszti egyébként saját oldalán nem tiltotta le a kommenteket, pedig ott is többségében negatív hozzászólásokkal találkozhatunk.

"Haaat... latva, h Edinaekat milyen rosszindulattal beszelitek ki a hatuk mogott... zèro elfogadas, h ők masok...a feleseged masok elott szoban bantalmazza őt es abszolut a kirekesztes fele viszitek ez a vonalat... szoval nehez latni a szeretetet.. "
"Érdekesek vagytok, beszéltek itt a mélységekről közben pedig mégsem tudod, hogy a párod szerint min kellene változtatni a kapcsolatotokban. Edinának és Csutinak mégis ment. Akkor most, hogy is van ez?"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!