Ennyi pénzt vittek haza a Nyerő Páros korábbi győztesei - ifaktor
2021 Nyerő Páros férfi tagjai.
A Nyerő Páros idén már a negyedik évaddal fut. A műsorban igazán sosem a nyereményen volt a hangsúly, noha a sztárpárok minden játék előtt 400 ezer forintból gazdálkodhatnak.


A műsorban az egyéni játékok előtt a párok nem versenyző tagjai tétet tesznek párjaikra. Sikeres teljesítés esetén a tétek jóváírásra kerülnek, ellenkező esetben pedig levonásra kerülnek a 400 ezres nyereményalapból. A nyereményalap a körök első versenynapján tehát 400 000 forint, az összeg a tétektől és a teljesítéstől függően növekszik, vagy csökken. A közös játék sikeres teljesítése után tétrakás nélkül meghatározott összeg, 200 000 Ft adódik hozzá az adott párok nyereményalapjához.

A műsorban – lévén befutott sztárokról beszélünk – soha nem a nyeremény volt meghatározó, de az évek során azért minden győztes páros több millió forintot vitt haza.

Peller Anna és Lukács Miklós

Az első évadban a nyolc sztárpárból Peller Anna és Lukács Miklós, valamint Valkó Eszter és Radócz Péter maradtak az utolsó adására. A több pár szerint Pellerék teljesítettek jobban, ők voltak a legszimpatikusabbak, és így ők nyerték a nagyjából 3 és fél millió forintot.

Szegedi Ferenc és Vasvári Vivi

A második évadban Szegedi Ferenc „Fecsó" és Vasvári Vivien mellett döntöttek a párok, így ők nyerték a játékot és a 4 millió forint körüli összeget.

Istenes Bence és Csobot Adél

A harmadik évadban az Istenes-Csobot párosra voksoltak a legtöbben, így 4-2 arányban ők vihették haza a játék során összegyűjtött összeget, azaz közel 5 millió forintot.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

A tavalyi évadban a sztárséf, Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóri nyerték meg a műsort, akik a Blikknek elmondták, egyelőre nem nyúlnak a kicsivel több, mint négymillió forinthoz, ami jól fog jönni, amikor úgy döntenek, hogy babát vállalnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!