Szabó Zsófi és Kiss Zsolt - ifaktor
Sebestyén Balázs a Nyerő Páros plakátján
Sok pár érkezett nemcsak a mostani, de az előző szériákba is azzal a céllal, hogy megmentsék kapcsolatukat. Most elhoztunk nektek hét olyan játékos párt, akik együtt szerepeltek a Nyerő Párosban, de azóta már szétmentek.


Király Péter és Kovács Dóra

Kir\u00e1ly P\u00e9ter \u00e1s Kov\u00e1cs D\u00f3ra

Instagram/ @kovacs_dora_hivatalos Instagram/ @e_n_budapest

Az Éjjel-nappal Budapest két sztárját imádták a Nyerő Páros nézői. Azonban szétválásuk nem volt zökkenőmentes. Négy évig alkottak Dóriék egy párt, azóta viszont már nincsen köztük harag, sőt nemsokkal szakításuk után együtt szerepeltek a Konyhafőnök VIP-ben.

Sebestyén Ági és Pumped Gabó

Sebesty\u00e9n \u00c1gnes \u00e9s Pumped Gab\u00f3

Instagram/ @pumped_gabo Instagram/ @sebestyenagnes_official

​Gabó és Ági kapcsolatát nemcsak a Nyerő Párosban, de Gabó saját realityében a Pumpedék című műsorban is nyomon követhettük. Az ő kapcsolatuk viszont nagyon viharos volt, ahogy a szakításuk is. Nem egyszer köszöntött be a kapcsolatukba egy harmadik fél, de azóta már mindketten tovább léptek és már más oldalán találták meg a boldogságot többször is.

Papp Gergő és Juhász Judit

Papp Gerg\u0151 \u00e9s Juh\u00e1sz Judit

BIELIK ISTVÁN - ORIGO Instagram/ @papp_gergo_pimaszur

Papp Gergő és Juhász Judit saját műsorukban kaptak nagyobb figyelmet, a Pimasz Úr ottalszik című sorozatban, ahol mindig különböző sztároknál töltötték az éjszakát, hogy jobban megismerhessék ők és a nézők is az illetőt. Judit eléggé negatív élményekkel távozott akkoriban a Nyerő Páros villájából. Ebben az esetben is szintén mindkét fél tovább lépett és már boldog kapcsolatban vannak.

Sánta László és Széphalmi Juliska

S\u00e1nta L\u00e1szl\u00f3 \u00e9s Sz\u00e9phalmi Juliska

Instagram/ @juliska_official Instagram/ @santalaci

Sánta László és Széphalmi Juliska hat év után bontották fel házasságukat. A pár Juliska elmondása szerint mindent megtett, hogy megmentsék kapcsolatukat, még párterápiára is eljártak, de eljött az a pont, ahonnan már nem volt visszaút. Viszont ahogy nemrég megírtuk Juliska úgy tűnik még nincsen túl házasságán, Laci azonban már továbblépett.

Fluor Tomi és Szabó Sarkadi Emese

Fluor Tomi \u00e9s Szab\u00f3 Sarkadi Emese

Instagram/ @emymusic_ Instagram/ @franciskatorocsik

Fluor és Emese párosa szintén nagyon szimpatikus volt a nézők számára a Nyerő Páros idején. Azonban a pár a műsor vége után nem sokkal bejelentette, hogy külön folytatják. De ugyanúgy barátok maradnak és akár még szakmai útjaik is keresztezhetik egymást.

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt

Szab\u00f3 Zs\u00f3fi \u00e9s Kiss Zsolt

Smagpictures Instagram/ @rtlreggeli

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt öt év után döntött a válás mellett, ennek oka Zsófi elmondása szerint, hogy nem tudtak igazán alkalmazkodni egymáshoz. Zsoltnak már új párja van, Zsófi jelenlegi szerelmi életéről szóló találgatásokról pedig egy korábbi cikkünkben olvashattok.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Vasv\u00e1ri Vivien \u00e9s Szegedi Ferenc

Instagram/ @szegedifecsofficial Instagram/ @vasvarivivien

Listánk talán legérdekesebb szakítása Vasvári Viviené és Szegedi Ferencé. Az akkori Nyerő Párosban mindenki nekik drukkolt és ők is nyerték meg a Nyerő Páros címet. Válásuk konfliktussal volt teli, az ex-luxusfeleség és a vállalkozó az anyagiakon nem tudott megegyezni. De most már rendeződött a viszonyuk, hisz mindketten a legjobbat szeretnék közös gyermeküknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!