Újra képernyőre kerül a "Nyerő Páros" - ifaktor
Újra képernyőre kerül a "Nyerő Páros"
Nyerő Páros: 7 pár, akik már nincsenek együtt
Nyerő Páros: 7 pár, akik már nincsenek együtt

Újra képernyőre kerül a "Nyerő Páros"

Jövőre újra látható lesz majd a Nyerő Páros nevű valóságshow, ráadásul főműsoridőben. Ez azért meglepő, mert sajnálatos módon az első széria adásait fogják leadni.


A tévé nézők nagy örömére január 3-tól újra a képernyőre kerül a Nyerő Páros című műsor. Azonban nem egy új szériával kedveskedik a csatorna, hanem a legelső évadot fogják leadni.

Ezek az adások konkrétan 2016-ban voltak láthatóak, vagyis több, mint öt évvel ezelőtt. Ebben pedig Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienn, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra költöztek össze.

Hogy milyen nézettségre számít az RTL Magyarország, annak fényében, hogy az adás menetét már mindenki ismeri, az kétséges. Mindenesetre igazán nosztalgikus lesz újra nézi ezeknek a pároknak a versenyzését, főleg azért, mert legtöbbjük, már nem alkot egy párt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.