Nyerő Páros: Ezek a párok vesztek eddig össze - ifaktor
Nyerő páros logója
A Nyerő Páros idei évada kicsit sem kíméli a TV-nézőket és veszekedésektől csöppet sem mentesek a részek. Bár a celebek között még nem sok konfliktus volt, a szerelmespárokon belül annál is több. Összegyűjtöttük, hogy mely párosok vesztek eddig komolyabban össze.


Kulcsár Edina és Csuti

Edina és Csuti párosa mellett nehéz elmenni. Talán ők voltak az elsők a villában, akik felmerték vállalni, hogy kapcsolatuk komoly problémákon megy át és nem éppen a legjobb időszakukban vannak. Sikerült már a villában is párszor egymásnak feszülniük.

Odett és Norbi

A két Éjjel-Nappal Budapest szereplő, Odett és Norbi a nézők egyik kedvenc párosa. Viccesek, jókedvűek és sugárzik róluk az egymás iránt érzett szeretetük. Ennek ellenére a feszültségek belőlük is kifakadtak és egy hatalmas, olaszos veszekedés lett az eredménye.

Kárpáti Rebeka és Fecó

A következő páros, Rebeka és Fecó hasonló harmóniában van egymással, mint a feljebb említett. A játékokban azonban a műsor elején gyengébben teljesítettek, mint Odették, így Rebeka elkezdte saját magukat a ,,béna" jelzővel felcimkézni, ami aztán Fecóból hatalmas frusztrációt váltott ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!