Nyerő Páros: A nézők szerint Zitáék kárörvendeztek - ifaktor
Zita és Ati ülnek a Nyerő Páros interjúja alatt, szemüvegben lila fal előtt

Tegnap este a Nyerő Páros műsorából Zitának és párjának, Atinak kellett távoznia. A szimpátia szavazás keretein belül hárman szavaztak az ellenük küzdő Rebekáékra és csupán csak egy szavazatot kaptak Zitáék.


Így értelemszerűen a játékból Zitáéknak kellett távozniuk, akik a nézők véleménye szerint roppant kárörvendő magatartást tanúsítottak. Főleg a páros női tagja.

Miután megtudták ugyanis, hogy ők estek ki a játékból, Zita szájából ezeket a mondatokat lehetett hallani:

„Csak csatározzatok! Majdnem mindenkinek válságban a házassága"

- mondta Zita a kameráknak kiesése után, amiből következtethetünk arra is, hogy a műsorvezetőnő sértettnek érezte magát.

Ettől függetlenül a nézőknek kicsit sem volt szimpatikus Zita véleménykinyilvánítása, sem a stílusa. Így el is árasztották az Instagrammot kommentekkel:

,,Zita itt latszik a karorvendezes hogy masoknak valsagba van a kapcsolatuk,masok ellot terez anyat jatszota kozbe irigy ven aszony"
,,Most komolyan jól hallottam,hogy kárörvendő hangon mondta,hogy "csatározzatok,majdnem mindenkinek válságban a házassága"? Hát eszem megáll,nagyon durva"
,,jo, hogy a vegen kiderult, mindenki megbizhatott benne, a hatuk mogott ezt gondolja, hogy valsagba a tobbseg hazassaga"

- érkeztek sorban a negatív hozzászólások.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!