Nyilatkozott Tom Felton az egészségügyi állapotáról - ifaktor
Tom Felton fekete zakóban

A napokban rendezték a golf-világ egyik nagy eseményét a Ryder Cup-ot, előtte pedig egy celeb-golf mérkőzést tartottak. A Harry Potterből jól ismert Tom Felton pedig egyszer csak összeesett.


A Harry Potter 'Draco Malfoy'-át alakító Tom Felton, éppen egy celebeknek rendezett golf mérkőzésen vett részt az amerikai Ryder Cup megnyitóján, mikor egyszer csak összeesett és azonnal kórházba szállították.

Most pedig már otthonról jelentkezett, miszerint jól van és nagyon köszöni a sok törődést és jókívánságot, amit az emberektől kapott. Elmondása szerint ijesztő volt az egész, de nincs semmi baj és ő is megnyugodott már. Szerencsére nincsen komolyabb egészségügyi problémája a színésznek.

„Sziasztok mindenki, hölgyek, urak, fiúk és lányok. Csak egy hatalmas köszönetet szerettem volna mondani, a rengeteg jókívánságért."

mondta Tom.

„Ijesztő volt, de felépülök."
„Az emberek nagyon jó gondomat viselték, szóval mindenkinek köszönöm, az üzeneteket és a jókívánságokat, mert már hivatalosan is a felépülés fázisában vagyok."

Reméljük, hogy egészséges marad a színész és kívánunk mielőbbi felépülést!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!