Oláh Gergő az 1 millió forintot választotta csapata helyett - ifaktor
Oláh Gergő egy réten.
Oláh Gergő azzal került nemrég a reflektorfénybe, hogy bevallotta: házassága megromlott. Ennek ellenére igyekeznek rendbe hozni, ráadásul újabb gyermek is érkezik a családba.


Hamarosan véget ér a Farm VIP, egyre élesebb a verseny, és egyre nagyobb a tét a műsorban résztvevő celebek számára. A legutóbbi termelést segítő játék nyertese eldönthette, hogy a csapatot segíti egy előnnyel, vagy inkább elrakja a győzelméért járó egymillió forintot, amit ő, a reality végkifejletétől függetlenül, mindenképpen meg fog kapni – írja a 24.hu.

"Nem akarom hosszan magyarázni a dolgot, de nehéz másfél év van mögöttünk és egy óriási csoda fog érkezni az életünkbe, egy újabb gyermek, akinek nagyon szeretnék megadni mindent a legjobb minőségben és mértékben, úgyhogy ne haragudjatok, de én a pénzt választom"

– indokolta döntését.

Az egykori X-Faktor győztes ezzel azt is eldöntötte, hogy a győztes nem 13 milliót, hanem csak 12 millió forintot vihet haza, hiszen egyet Gergő már mindenképpen megkap.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!