Oláh Ibolya csalónak nevezte, de Tóth Vera megbocsátott neki - ifaktor
Oláh Ibolya sapkában mikrofonnal.
Újra szent a béke Oláh Ibolya és Tóth Vera között, miután előbbi gyakorlatilag csalónak nevezte a Megasztár győztes énekesnőt.


Oláh Ibolya ugyebár nemrég nyerte meg A Dal 2022 versenyt, amelynek hála többet olvashatunk róla, mint eddig bármikor. Most egy régi ismerősével békült ki.

Oláh Ibolya és Tóth Vera egyszerre szerepeltek a Megasztárban, ahol jó kapcsolatot is alakítottak ki. Nemrég azonban konfliktusba kerültek, miután Oláh Ibolya a Partizán Youtube-csatornának adott interjújában azt állította, hogy Vera nem tisztességes keretek között nyerte meg a tehetségkutatót vele szemben.

Úgy látszik azonban, hogy ismét szent a béke, ugyanis közös fotón láthatók, miután ma reggel mindketten az RTL Klub Reggeli vendégei voltak. A backstage-ben találkoztak is és egy közös kép erejéig meg is ölelték egymást, amelyről Vera be is számolt Insta-oldalán.

„Ölbehuppanós nosztalgia az RTL Reggeli kulisszái mögött, egy régi-régi kolleginával”

írta Tóth Vera a fotó mellé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!