Oláh Ibolyát barátai segítették anyagilag - ifaktor
Oláh Ibolya énekesnő a Borsnak nyilatkozott a pandémia következtében átalakuló életéről.


Az énekesnő a pandémia ideje alatt arra kényszerült, hogy feladja eddigi életét és egy vidéki kis házban húzta meg magát, ráadásul ez idő alatt csak a barátaira számíthatott – írja a Bors.

„Kettős érzés volt bennem. Egyrészt nagyon rossz volt, hogy elmaradtak a fellépések. Hiányzott az éneklés, a közönség. Az emberek szeretete feltölt energiával, életkedvet ad. Másrészt szeretek elvonulni, eléggé magamnak való vagyok, nem mindig élvezem a nagy társaságot. Szeretek a szabadban lenni, tenni-venni a kertben. Így most ebből bőven jutott. Talán több is, mint ami jól esett"

– nyilatkozta a Borsnak Oláh Ibolya.

Ibolyának szűkös anyagi keretek között kellett átvészelnie az elmúlt másfél évet.

„Sajnos csak nagyon minimális lehetőség adódott, de nem panaszkodom. túléltük ezt az időszakot és nagyon remélem, hogy már csak jobb jöhet"

– mondta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!