Oláh Ibolya interjúja viharfelhőket gyülekeztet - ifaktor
Oláh Ibolya piros fekete kockás ingben és egy kalapban

Egy online műsorban Oláh Ibolya elmondta, hogy több fenntartása is van a Megasztárral szemben és szerinte megbundázták az akkori eredményt.


A 2004-es Megasztár a legelső szériája volt a tehetségkutató műsornak. Az akkor döntősként második helyet megkaparintó Oláh Ibolya, most Gulyás Mártonnak, a Partizán című műsorban mondta el, miért nem érzi még most sem igazságosnak a döntést.

Az énekesnő elmondása szerint, roppant kemény volt a verseny és szerinte sok minden direkt úgy történt, hogy semmiképp ne lehessen befolyásolni, megzavarni az előre eltervezett végkimenetelt. A riporter kérdésére miszerint meglepetés lenne-e ha kiderülnének a valós szavazati adatok, ezt a választ adta:

"Nagyon furcsa volt nekem, hogy nem láttam a nevelőotthonos testvéreimet sehol, nagyon halkan hallottam őket valahol fent. Nagyon-nagyon sokat segített volna nekem, ha az arcukat is látom. De csak a Vera-transzparensek voltak ott, Vera-rajongókkal volt tele minden. Furcsálltam is, mert két busszal jöttek anyuék az otthonból, de el voltak dugva."

Vera erre a következőket mondta:

"Sajnálom, hogy ennyi idő után sem tudta feldolgozni ezt, és hogy még mindig próbálja magának megmagyarázni, miért nem ő nyert. Emlékszem, akkora figyelem és szigor övezte a szavazást, hogy semmilyen módon nem lehetett belenyúlni. Egyébként meg Ibolya sokkal több lehetőséget kapott, mint én, aki megnyerte a műsort, ám az hogy ő mennyire élt ezekkel, a lelkiismeretére van bízva – reagált az énekesnő, aki 18 év távlatából is azt mondja, a nehézségek ellenére élete egyik legnagyobb bulija volt az a pár hónap."

A legtöbben nevetségesnek tartják Ibolya vádjait a tv-műsorral szemben, hiszen miért manipuláltak volna úgy egy műsort, hogy nem azt hozzák ki győztesnek, akit a legtöbben szeretnek? A műsor akkori főszerkesztője Csényi Kati sem érti, mi célt szolgált volna szembe menni egy egész országgal csak azért, hogy olyan embert hozzanak ki győztesnek, akit a nézők nem szeretnek.

Ibolya a műsorvezetőnek még azt is elmondta, hogy a lelki nyomás és folyamatos teljesítési kényszer miként viselte meg őt és társait:

"Megreccsentünk, de ezt nem mondhattuk kifelé senkinek – emlékezett a Partizánban, azt állítva, a kíméletlen hajtásban nem segítette őket mentálhigiénés szakember. – Itt az volt, hogy gyártjuk hétvégente a műsort. Azt, hogy én mentálisan, pszichésen hogyan éltem meg, és nemcsak én, hanem a társaim is, az el volt engedve – sóhajtott, hozzátéve: azok estek ki, akik lelkileg már nem bírták tovább, emiatt feladták a harcot vagy elment a hangjuk."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!