Olivia Rodrigo pofára ejtette az egyik Grammy-díját - ifaktor
Olivia Rodrigo Grammy-díjakat a kezében tartva fotózkodik

A világ egyik legnagyobb TikTok-slágerét éneklő Olivia Rodrigo, a bezsebelt díjaival akart fotózkodni, mikor megtörtént a baleset.


Olivia Rodrigo csak részben lehetett boldog az idei Grammy-díjátadót követően. A világhírű „Good 4 U” című sláger fiatal énekesnője, a backstage részlegen szeretett volna fotózkodni a sajtónak.

Természetesen a fotósok körbeállták és ugyan látni nem, de hallani lehetett, ahogy az egyik díjat kiejti a kezéből és akkorát csattan, hogy egy pillanatra mindenki odafigyelt. Egy fotós pedig sikeresen megörökítette azt a pillanatot, amikor a díj földet ért, Rodrigo arca pedig mindent elárult.

NBC

Ezt követően folytatta a fotózást, viszont nem tudni, hogy melyik díjat ejtette ki a kezébő pontosan.

A fiatal énekesnő „A Legjobb Új Előadő”, „Legjobb Pop Vokál Album” és „A Legjobb Solo Előadás” címben nyert Grammy-díjakat.

Rodrigo nincs egyedül a Grammy-díjak dobálásával, hiszen 2010-ben Taylor Swift is ugyanúgy elejtette az egyik díját, amikor négyet is nyert belőlük.

NBC

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!