Olivia Rodrigo hatalmas példaképe a fiatal lányoknak - ifaktor

A világhírű „Good 4 U" című szám előadója Olivia Rodrigo arról beszélt egy interjúban, milyen példaképnek lenni.


A „Saturday Night Live" interjújában a 18 éves lány elmondta, hogyan rajongott régebben Taylor Swifttért és, hogyan tartotta meg ázsiai identitását.

„Néha olyan üzeneteket kapok fiatal lányoktól, hogy 'Soha nem láttam még senkit a te szerepedben, aki így hasonlít rám'. Sírni fogok, mert imádok ezekre gondolni. Úgy nőttem fel, hogy ezekből mind kimaradtam, plusz mindig az volt, hogy aki pop-sztár az fehér."

- mondta Rodrigo.

Továbbá azt is elmondta, hogy nagyon élvezi azt, ahol most tart a jelenlegi életében.

„Őszintén szólva, most lettem 18 éves és rengeteg olyan 'normális' tini dolog van, amit ki szeretnék próbálni. Rengeteg olyan dolog van az életben amit meg kell még tanuljak és tapasztalat, amiket szereznem kell. Szóval ezért nagyon izgatott vagyok. Szeretek felnőni és úgy érzem egyre boldogabb leszek, ahogy az évek telnek. Remélem, hogy ez a trend megmarad végig."

Aki még kihagyta, feltétlenül hallgassátok meg világhírű slágerét, a „Good 4 U" című számot, ami az amerikai és a világ top 50-es listájának első helyét foglalja el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!