Olivia Wilde jogi harcba keveredett volt férjével - ifaktor
Olivia Wilde.

A látszólagos csöndes válás után következik a pereskedés?


A Daily Mail értesülései szerint Olivia Wilde a közelmúltban indítványt nyújtott be volt férje, Jason Sudeikis felügyeleti kérelmének elutasítására azzal kapcsolatban, hogy hol fog lakni két gyermekük.

Míg a színészek a 2020 végén bekövetkezett válásuk után is közösen nevelték a gyerekeket, a megállapodásuk idén áprilisban dugába dőlt, amikor Wilde-nak papírokat adtak át, miközben beszédet tartott a Las Vegas-i CinemaCon színpadán.

A volt férjétől érkező beadványban pedig gyerekek új lakhatási kérelme állt, miszerint a színész azt szeretné, ha velük élnének.

Wilde azt állította, hogy mindketten beleegyeztek abba, hogy idén ősszel visszaküldik a gyerekeit los angelesi iskolába, mivel a „Ted Lasso” című film forgatásához Sudeikisnek Londonban kellett lennie.

„Nemrég azonban Jason úgy döntött, hogy a következő évre New Yorkba akar menni, amíg nem dolgozik, és azt akarta, hogy a gyerekek ott legyenek vele a szabadság alatt. Amikor nem értettem egyet, mivel a gyerekek már évek óta nem élnek New Yorkban, Jason benyújtotta ezeket a papírokat."

– mondta a színésznő beszéde közepén, miközben nem tudta leplezni felháborodottságát.

Wilde így folytatta:

„Jason tettei egyértelműen meg akartak fenyegetni. Megbeszélhettük volna diszkréten, de ehelyett úgy döntött, hogy a lehető legagresszívebb módon intézi. (…) Az a tény, hogy Jason szakmailag zavarba hozna, és személyes konfliktusunkat ilyen módon nyilvánosságra hozza, rendkívül ellentétes gyermekeink érdekeivel."

Sudeikis később nyilvánosan kért bocsánatot a történtek miatt.

„Megértettem, hogy egyesek csak a munkájukat végezték, azonban mélységesen sajnálom a történteket. Olivia beszélgetése fontos esemény volt számára, mind szakmailag, mind személyesen, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy az eset elrontotta a különleges pillanatát”

–nyilatkozta a színész.


Ne hagyd ki!