Omar Sy busás szerződést kötött a Netflixxel - ifaktor
Omar Sy mosolyog egy fehér fal előtt kabátban

A francia színész Omar Sy cége több éves szerződést kötött a Netflixxel, ami azt jelenti, hogy saját tartalmakat fognak gyártani a streaming szolgáltatónak.


Az új törekvéssel, ami Omar Sy és a Netflix első megállapodása, a színészt még gyakrabban láthatjuk majd a képernyőn főszerepben, vagy a háttérben vezető-producerként, vagy mindkettőben.

„Láttam már a Netflixet különböző színészekkel együtt dolgozni. Szimpatikus a szenvedély ami bennük van, hogy új és különleges sztorikat hozzanak el az emberek otthonaiba."

mondta Sy a Varietynek.

Sy, akit a Netflixről csak a „Lupin" című sorozat főszereplőjeként, Assane Diopként ismerhetnek a nézők, több rész háttérmunkájába is komoly energiát fektetett, mint vezető producer. Az új megállapodásról Sy elmondta, hogy nagyon boldog, hogy ezt a partnerséget meghosszabbíthatták és nagyon várja a következő projekteket.

2021 nyarán a Netflix bejelentette, hogy érkezik a nagysikerű „Lupin" harmadik évada. Az egyik legnagyobb várható jel, Diop csapatának bővülése lesz. Ezt Sy mondta egy interjúban még júliusban.

„A könyvben Lupinnak sok szövetségese van. A sorozatban viszont csak…"

Sy nem fejezte be a mondatát.

Az új „Lupin" évad érkezésének pontos részleteiről egyelőre nem tudni semmit, de állítólag 2022 közepe-vége felé érkezik majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!