Opitz Barbi megszabadult jellegzetes hajkoronájától - ifaktor
Opitz Barbit az X-Faktoros győzelme óta töretlenül a megszokott hajkoronájával láthatjuk minden műsorban, fotón, koncerten – tényleg mindenhol. Azonban most egy új videoklipjének kedvéért megvált göndör, szőke fürtjeitől és egyenes, fekete fürtökre váltott.


„Hamarosan érkezik a Nem sírok többé című legújabb klipes szóló dalom. Már nem kell sokat várnotok"

– írta Barbi az Instagram-oldalán.

Figyelemreméltó, hogy a kommentelők nagy része nem az új hajszínre figyeltek fel, hanem az énekesnő öltözkedésére, amely szerintük nem igazán példamutató.

„Valóságos pornós vagy jó gyerek"

– írta valaki.

„Egy létfontosságú kérdés, az az miért kell így ki nézni? A hanggal kéne többet foglalkozni nem fiatalokat rá venni a prostitucióra, szép és jó de egy énekes nőnek illene tartania a megfelelő öltözéket, nem minden féle szart felvenni. Nagyon sokszor nem adod át az énekes hang ejtését, tanulhatnál még rengeteget végülis ez nem egy pornó film forgatására készülünk..."

– írta egy hozzászóló.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!