Opitz Barbi exe súlyosan megütheti a bokáját - ifaktor
Opitz Barbi

Komoly lelki megrázkódtatás lehet ez az áldozat számára.


A napokban sajnálatos módon Opitz Barbara is internetes zaklatásnak lett az áldozata, ugyanis volt párja egy az énekesnőről készült meztelen videót tett közzé az interneten, amit Barbi még kapcsolatuk alatt küldött el neki.

Az X-faktor egykori nyertese azóta megetette a szükséges jógi lépéseket, de ennek az ügynek még közel sincsen vége. A Bors dr. Baracsi Katalint kérte fel, hogy mondja el szakmai véleményét a helyzetről. Az internetjogász szerint akár több millió forintos kártérítésre is ítélhetik a bosszúpornó feltöltőjét.

"Ezt úgy hívják, hogy bosszúpornó (…) Elsősorban ez egy személyiségi jogokkal való visszaélés, továbbá ez magában foglalja annak is a lehetőségét, hogy miután valaki látta ezt a videót, a képek láttán könnyedén elkezdheti zaklatni Barbit. Becsületsértési ügy is válhat belőle. A probléma az, hogy a mai világban az internet gyors, de sajnos a jog világa nem"

-mondta Katalin, aki az ügy lehetséges menetébe is beavatott minket.

,,A kezdet az, hogy büntetőeljárásban megállapítják, hogy tényleg történt-e bűncselekmény. Ez alsó hangon legalább egy másfél éves történet. Később, miután a bíróság kihirdette a videó terjesztőjének bűnösségét, utána polgári perben lesz majd Barbinak lehetősége sérelemdíjként valamifajta kompenzációt követelni, ami akár milliókat is jelenthet”

Opitz Barbi továbbra sem szeretné kommentálni a történteket, egyszerűen csak azt szeretné, hogy elüljön ez a botrány.


Ne hagyd ki!