Ördög Nóra átélte élete eddigi legdurvább forgatását - ifaktor
Ördög Nóra egy kietlen tájon áll

Valószínűleg nem sokan lettek volna Ördög Nóra helyében a TV2 új reality műsorának forgatásán. Most megtudhatjuk miért.


Ördög Nóra nem ma kezdte már a tévés szakmát. A világ számos pontján járt már az Ázsi Expressznek köszönhetően.

Arra azonban nem állt készen, ami az augusztusban startoló Totem című reality műsor forgatásán várt rá. A stáb már májusban elkezdte a forgatást a csodaszép Bakonyban, ami alatt Nóri többször is igencsak embert próbáló körülmények között találta magát.

Így nyilatkozott a műsorvezető:

„Nagyon kemény volt az egész! Így visszanézve az első részt, nem is annyira jött át, hogy milyen hideg volt, mennyire fújt a szél Bár az látszott, hogy a szememből végig folyt a könny, alig tudtam nyitva tartani. A szavakat is nehezen tudtam formálni, annyira fújt az arcomba a szél. Nem volt még soha ilyen szélsőséges időjárási körülmény egyik műsor alatt sem. Ez volt életem legdurvább forgatása. Fizikailag ez volt a legnagyobb kihívás, sziklára is másztam. Ha azt mondják nekem, hogy menjek fel a hegytetőre, akkor felmegyek, ha pedig beleraknak egy medencébe, amiben cápák úszkálnak, akkor ott mondom a felkonfot, mert ez a dolgom" – mondta Nóri, akinek a forgatás alatt megfordult a fejében, hogy egy titkos kamera figyeli és teszteli őt, hogy még mit bír ki.

Ördög Nóra eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne játékosként részt venni a műsorban és kiállni a kalandokat, de végül örül, hogy csak műsorvezetőként kellett helyt állnia.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!