Ördög Nóra: „Nagy dolgok vannak készülőben” - ifaktor
Ördög Nóra a Nekem a Balaton kisboltja előtt.

Ördög Nóráék nagyjából egy éve kezdtek bele a Csücsök nevű boltjuk építésébe, amely mostanra már-már kötelező program Balatonakarattyán.A Nekem a Balaton hamarosan megérkezik Balatonfüredre is, ám az ’akarattyai boltot sem hanyagolják el a tulajdonosok.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál ugyan kezdetben megküszködött a kisboltjukkal, ugyanis előző helyszínén sok gondot okozott az ott lakóknak, de mostanra minden a helyére került, így folyamatos fejlesztések is tervben vannak.

„Nem tudom, hányszor lehet még leírni, hogy nagy dolgok vannak készülőben... De ez most ismét sokszorosan igaz! Egyrészt a Nekem a Balaton idén nyáron megérkezik Balatonfüredre, ami önmagában fantasztikus hír - és persze mindemellett rengeteg izgalom és munka és kaland és őrület! Másrészt új, titokzatos séf érkezett a Csücsökbe, ami garancia, hogy minden eddiginél ízesebb lesz a nyarunk Balatonakarattyán - és persze Füreden is.”

– írta a műsorvezetőnő az Instagram-oldalán, ahol azt is bejelentette, hogy egy szépségápolási terméket is piacra dobnak, amely a legnagyobb hazai drogériákban is kapható lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!