Itt nyitnak újabb boltot Ördög Nóráék - ifaktor
Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja, a Nekem a Balaton.
Ördög Nóráék már a harmadik kisboltjukat nyitják meg nyáron, a két balatonakarattyai után most Balatonfüreden terjeszkednek – írja a Blikk.


“Már az első perctől kezdve kaptunk felkéréseket és lehetőségeket arra, hol nyithatnánk még boltot. Ez a balatonfüredi is egy ilyen felkérés volt. (…) A Halászkert étterem mellett lesz a bolt, ez a környék benne van a füredi vérkeringésben. (…) Béreljük majd a helyet, de a mi igényeink szerint alakítják ki”

– nyilatkozta a műsorvezető.

A házasok bevallották, hogy a kisbolt már a kezdetektől fogva egy igazi szerelemprojekt, így nem munkának fogják fel, noha nem könnyű összeegyeztetni egyéb elfoglaltságaikkal.

A házaspárnak minden napját pontosan meg kell terveznie ahhoz, hogy működőképesek legyenek a boltok a hivatásuk és a családi életük mellett. Sokszor komoly logisztikát igényel, hogy ezt csinálni tudják, de egyre jobban belejönnek.

A Nekem a Balaton nevű kisbolt eleinte komoly akadályokba ütközött Balatonakarattyán a helyi lakosok miatt, de végül a bolt elköltözésével megoldódott a probléma, így már két üzletet is üzemeltetnek ott. Mostantól pedig Balatonfüreden is várja a kisbolt a vásárlókat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!