Gyönyörű szerelmes levelet írt Ördög Nórának Nánási Pál - ifaktor
Ördög Nóra és Nánási Pál.
Ördög Nóra és Nánási Pál azon magyar hírességek közé tartoznak, akik ritkán engednek betekintést a párkapcsolatukba. Ezúttal Nánási Pál kivetélt tett, és megosztott egy kedves üzenetet Instagram-oldalán.


Ördög Nóra 2010 szeptembere óta Nánási Pál fotóművész felesége, akitől három év után, 2013-ban született meg első gyermeke, Nánási Mici. 2014. augusztus 3-án megszületett második gyermekük, aki a Vencel nevet kapta.

A pár azóta óvja magánéletét, mióta együtt vannak, de egy-egy alkalommal azért megosztanak személyes jellegű tartalmakat is a közösségi oldalaikon. Nánási Pál most ezt tette, amikor egy érzelmes üzenetet tett közzé.

„Posztok éjszakája valahányadik. Egy normális érzelmi intelingenciával rendelkező férfi, büszke arra, hogy van egy Nő (élete nője) aki szereti, felnéz rá, és ki is tudja ez mutatni. Ez vagyok én, aki erről néha csinálok egy kis post-ot. Ez most is így van. Büszke szerelmes pasi a nevem”

– írta büszkén a fotóművész, aki gyakran fényképezi is feleségét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!