Árpa Attilát vád alá helyezték kábítószer ügyletei miatt - ifaktor
Árpa Attila egy fekete háttér előtt ül

Nemrég a Fővárosi Főügyészég öt ember ellen vádat emelt kokain terjesztése miatt, közülük volt az egyik Árpa Attila. Megtudhatjuk a részleteket!


A Főügyészség az öt férfi ügyében szabadságvesztési eljárást indítványozott. Közülük hárman lettek próbaidőre felfüggesztve. Ide tartozik Árpa Attila is.

A vádirat szerint a színész annak gyanújában áll, hogy 2019 márciusában több ismerősét is megbízta, hogy vegyenek kábítószert baráti összejövetelekre. A megbízottak az árut sikeresen megszerezték, majd ezt továbbítani is szerették volna megbízójukhoz, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni nyomozói elkapták őket és végezetül az összejövetelen is rajtaütöttek.

A Fővárosi Főügyészég említésében szereplő 49 éves férfi ellen forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emeltek vádat.

A vádirat szerint egy 35 éves szír férfi is kereskedett kokainnal, amelyből Attila is vásárolt. Az ügyészség említést ugyan nem tesz Árpa Attila nevéről, de a Blikk információi szerint minden kétséget kizáróan róla van szó.

A nagy mennyiségű kereskedéssel vádolt szír férfira és Attilára is további szankciókat rónak ki: pénzbüntetést és közügyektől való eltiltást is kiszabott a Főügyészség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!