Árpa Attilát vád alá helyezték kábítószer ügyletei miatt - ifaktor

Nemrég a Fővárosi Főügyészég öt ember ellen vádat emelt kokain terjesztése miatt, közülük volt az egyik Árpa Attila. Megtudhatjuk a részleteket!


A Főügyészség az öt férfi ügyében szabadságvesztési eljárást indítványozott. Közülük hárman lettek próbaidőre felfüggesztve. Ide tartozik Árpa Attila is.

A vádirat szerint a színész annak gyanújában áll, hogy 2019 márciusában több ismerősét is megbízta, hogy vegyenek kábítószert baráti összejövetelekre. A megbízottak az árut sikeresen megszerezték, majd ezt továbbítani is szerették volna megbízójukhoz, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer-bűnözés elleni nyomozói elkapták őket és végezetül az összejövetelen is rajtaütöttek.

A Fővárosi Főügyészég említésében szereplő 49 éves férfi ellen forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emeltek vádat.

A vádirat szerint egy 35 éves szír férfi is kereskedett kokainnal, amelyből Attila is vásárolt. Az ügyészség említést ugyan nem tesz Árpa Attila nevéről, de a Blikk információi szerint minden kétséget kizáróan róla van szó.

A nagy mennyiségű kereskedéssel vádolt szír férfira és Attilára is további szankciókat rónak ki: pénzbüntetést és közügyektől való eltiltást is kiszabott a Főügyészség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!