Több országból is kitiltották az Örökkévalók című filmet - ifaktor
Angelina Jolie az Eternals című filmben

Ez az első, hogy ilyen jelenetet vállalt be a Marvel, aminek az lett a vége, hogy több keleti országból kitiltották az Örökkévalók című filmet.


Angelina Jolie elmondta, hogy rendkívül szomorú, amiért a rajongók nem láthatják ezt a filmet azokban az országokban, ahonnan a vezetőség döntése miatt kitiltották azt. Az Örökkévalók című Marvel-filmet. A döntés oka, hogy több jelenetben is csókolóznak azonos neműek a filmben, ami szembe megy ezen kultúrák értékrendjével.

„Hogy lehet valaki mérges, érezheti magát fenyegetve egy ilyen miatt?"

mondta Jolie egy interjúban.

„Büszke vagyok a Marvelre, amiért nem vágta ki ezeket a jeleneteket. Még mindig nem értem, hogy élhetünk egy olyan világban, ahol még vannak emberek, akik nem láthatják Phastos családját és a kapcsolatuk gyönyörűségét és szerelmét."

A filmben Phastos, (Brian Tyree Henry) egy Ben nevű férfihoz (Haaz Sleiman) ment férjül, aki Dubaiban született. A Marvel történetében először, azonos neműek csókolóztak a filmben.

„Bárcsak láthattam volna ilyet, mikor gyerek voltam. Istenem, bárcsak! El tudják képzelni, hány gyerek, fiatal felnőtt életet mentett volna meg, akiket folyamatosan terrorizáltak és kíséreltek meg öngyilkossági kísérletet ez miatt? Most, hogy ezt láthatják, túlmutat mindenen."

mondta Sleiman.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!