Ezért hálás Orosz Barbara a nyelvtanárának - ifaktor
Orosz Barbara fehér ruhában ül egy étteremben

Orosz Barbaba az Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy egy új nyelvvel fog majd megismerkedni, amely a francia. A műsorvezető úgy érzi már most sokat köszönhet nyelvtanárának.


Orosz Barbaba egy ideje serényen fejleszti angol tudását magántanára segítségével. A műsorvezető úgy érzi, hogy nyelvtudásával együtt magabiztossága is nagyobb lesz. Hálás a tanárának, hiszen Norbert megmutatta neki, hogy nincs olya, hogy valakinek nincsen nyelvérzéke.

Barbara most úgy döntött, hogy a következő kihívás, amely elé magát állítja az a francia nyelv órák lesznek. A műsorvezető elárulta, hogy számára ez a világon a legszebb nyelv. Barbara Instagram-oldalán is jó látszik, hogy imád utazni, így nyelvtudásának biztosan hasznát foga venni.

,,A vasárnapi Tűsarokban megismerhetitek az én fantasztikus tanáromat Hart Norbertet, akinek segítsègével egy egész speciális módszerrel csiszolgatom az angolomat ès válok hètről hètre magabiztosabbá. Azt hiszem szuperképessége a pszichológia, mert képes vagyok elhinni már, hogy nincs olyan, hogy nemlétező nyelvérzék. A következő nekifutásom a világ legszebb nyelve (számomra) a francia lesz, készülj Norbi!😉
Ti hogy àlltok a nyelvekkel?”

-írta Barbara az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!