Hogyan ne reagáljon egy influenszer az orosz-ukrán háborúra - ifaktor
Útmutató: Hogyan ne reagáljon egy influenszer az orosz-ukrán háborúra
7 lépés, ha influenszer szeretnél lenni
7 lépés, ha influenszer szeretnél lenni

Útmutató: Hogyan ne reagáljon egy influenszer az orosz-ukrán háborúra

Egy kissé provokatív és már-már nevetséges pontokat szedett össze egy magyar véleményvezérekkel foglalkozó oldal, arról, hogy hogyan ne posztoljak az influenszerek az orosz-ukrán háborúról.


Számos hazai, illetve külföldi híresség felszólalt az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban és együttérzésüket fejezték ki. Korábban mi is írtunk rólunk, mint például Tóth Gabiról, Dallos Bogiról, Majkáról vagy éppen Sebestyén Balászról.

Azonban sok követő nemtetszését fejezte ki az influenszerek posztjaival kapcsolatban. Egy magyar véleményvezérekkel foglalkozó oldal tett közzé egy kérdést, miszerint mit várunk ebben a háborús helyzetben az influenszerektől.

Az oldal össze is szedte azokat a pontokat, miszerint ne járjanak el az ismert személyek, mikor a háborúról posztolnak. Egy népszerű magyar influenszer, Szilágyi Molnár Szilvia tette közé az Instagram-történtében a cikket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!