Tóth Gabi imádkozik a békéért az orosz-ukrán háború kapcsán - ifaktor
Tóth Gabi fekete hajjal és kabátban énekel egy mikrofonba

Tóth Gabi Instagram-oldalán legújabb bejegyzésében az orosz-ukrán háború végéért és a békéért imádkozott.


Az énekesnő követői között feltűnt egy Kárpátaljai magyar kommentje is, aki azt kérte, imádkozzunk értük. Dér Heni sem hagyta szó nélkül a kommentet és megjegyezte, ő tudja milyen érzés ez és imádkozni fog.

,,IMA A BÉKÉÉRT"

- kezdte bejegyzésében Gabi, amihez egy fehér galamb fotóját osztotta meg, ezzel is a szabadságot és a békét szimbolizálva.

,,Végtelen jóságú Isten, mindenség teremtője,
akinek az irgalmassága mérhetetlen, és az emberszeretete kimondhatatlan;
Aki minden gonoszságunkat elvetetted és a keresztre szegezted,
hogy megszentelj minket, Te bűntelen, minden szenny nélkül való!

Benned bízva esdekléssel eléd borulunk, türelmes Urunk, szemünket rávetjük kimondhatatlan és mérhetetlen emberszereteted tengerére, és így kiáltunk hozzád, könnyen engesztelődő Urunk: Ments meg minket!

Nem farizeus módjára zengünk neked énekeket és szent dalokat, hanem a vámos lelkületével.Nem ama gonosz rabló szavaival szólunk, hanem a jobbnak, a kedvesebbnek a szavával kiáltjuk: Emlékezzél!

Múlja felül kikutathatatlan irgalmasságod gonoszságunkat, s ha netán nem lenne elégséges megtérésünk és bűnbánatunk, azért mutasd meg rajtunk is emberszereteted nagyszerűségét"

- olvasható Gabi bejegyzésében, amihez Dér Heni is kommentelt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!