Világsztárok, akik felszólaltak az orosz-ukrán háború ellen - ifaktor
Stephen King szemüvegben és ingben

A háború, amely jelenleg is zajlik Ukrajna és Oroszország között, az egész világot megviseli. A külföldi világsztárok, többen fel is szólaltak.


Az erőszak, még több erőszakot szül. Ezt az ideológiát pedig nem csak a magyar, de a külföldi világsztárok is osztják. A jelenleg is zajló ukrán-orosz háború, hollywood-i színészeket, filmrendezőket és egyéb TV-s személyiségeket sarkalltak arra, hogy kiálljanak véleményükkel a publikum elé.

Mark Ruffalo a következő sorokat fogalmazta meg Twitter-oldalán:

„Szeretetet és imákat küldök Ukrajna, Oroszország és Európa minden ártatlan emberének, akit elragad az egyoldalú erőszak és a pusztítás szomorú és maró pillanata, különös tekintettel a fiatalokra. Nem tettél semmit, amivel kiérdemelnéd ezt a perverziót és obszcén látványt”

Stephen King egy játszótéri verekedés hasonlatával foglalta össze, mit kell tenni.

„Amit a legtöbben megtanultunk gyerekként, hogy nem állsz ott és nézed, míg a játszótéren a nagyobb gyerek megveri a kisebbet. Lehet kapsz egy-két ütést, amíg eléred, hogy a nagy gyerek abbahagyja, de így a helyes cselekedni.”

Piers Morgan TV-s személyiség, pedig Putyin zsarnokságára és önkényes hatalmi erőfitoktatására helyezte a hangsúlyt.

„Ez a háború Putyin részéről zsarnokság, aki nem hiszi, hogy a világ többi részének van mersze vagy akarata megállítani... Szégyen. ”

Mély együttérzésünk az ártatlan családokkal, reméljük minél hamarabb helyreáll a béke!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!