5 sztár, akikről nem tudtad, hogy ukrán - ifaktor
Mila Kunis

Listánkban összeszedtünk öt, olyan világhírű sztár, akiknek már te is biztosan hallottad a nevüket, de talán nem tudtad, hogy ők is ukrán származásúak.


Mila Kunis

A gyönyörű színésznő, Mila Kunis nemcsak, hogy ukrán származású, de gyermekkora egy részét abban az országban is töltötte. Mielőtt befutott az Azok a 70-es évek című sorozatban hét éves koráig Csernovic városában élt a szüleivel és utána költöztek Amerikába.

Milla Jovovich 

A népszerű modell és színésznő, Milla Jovovich nemcsak ukrán, de orosz felmenőkkel is rendelkezik. Számára különösen nagy horror, ami most történik, személyesen is érinti a helyzet, ugyanis barátai otthonát is bombázzák.

,,Összetört szívvel és megdöbbenve próbálom feldolgozni az elmúlt hét eseményeit, melyek szülőhazámban, Ukrajnában történnek. Az országomat és népemet bombázzák. Barátok és családok bujkálnak. Orosz és ukrán felmenőim és gyökereim is vannak. Kettészakadok, ahogy látom kibontakozni ezt a horrort, az országot lerombolják, a családoknak menekülniük kell, az egész életük elszenesedett darabokban hevernek körülöttük. Emlékszem azokra a háborús családi történetekre, melyeket apám otthonában, Jugoszláviában éltek át a háború és terror idején. Háború, mindig csak háború. A vezetők nem tudnak békét hozni.”

-írta Milla az Instagram-bejegyzésében.

Vera Farmiga

Vera Farmiga bár Amerikában született, egy ukrán kommunában nőtt fel New Jerseyben. A színésznő teljes mértékben elsajátította a kultúrát, csupán hét évesen kezdett el megtanulni angolul.

,,Egy ukrán katolikus iskolában tanultam, minden tanórán kívüli tevékenység az ukrán közösségben zajlott, még hivatalos ukrán néptáncos is voltam”

-nyilatkozta Vera a The Guardian nevű lapnak.

Katheryn Winnick

A Vikingek című sorozat sztárja, bár Kanadában született, de szülei ukrán származásúak. A színésznő hű marad a gyökereihez és közösségi oldalán is kifejezte szolidaritását.

,,Kiállok az anyaországomért, Ukrajnáért.”

-írta Katheryn.

Leonard Nimoy

Leonard Nimoy neve minden Star Trek sorozat rajongónak ismerős lehet. A színész ukrán származású zsidó szülők gyermekeként született és 2015-ben hunyt el dohányzása okozta súlyos betegségben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!