Két brutálisan eltérő személyiség lép fel az Oscar-gálán - ifaktor
Beyoncé és Billie Eilish egy közös képen

A 2022-es Oscar-díjátadó gálának fellépőit gondosan megválogatják, épp ezért ennyire meghökkentő, hogy őket hívták meg előadni.


Egy ideje már az idei Oscar-díjátadó gála körül forog minden. Ahogy azt már korábban megírtuk, a hatalmas sztárokkal telitűzdelt eseményen a felkonferáló emberek sem lesznek, egyszerű polgárok. Azonban az előadókra eddig a pillanatig várnunk kellett. Most bejelentették, hogy két nagyon tehetséges, de korban, stílusban és az élet szinte minden pontjában eltérő énekesnő fog fellépni a világhírű eseményen. Hogy kik ők?

Név szerint Billie Eilish és Beyoncé. Egymás mellé téve máris furcsának tűnhet a két név, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az énekesnők egy-egy olyan dalukat adják majd elő, amiket szintén jelöltek Oscar-ra.

Beyoncé a mostani sikerfilm, a Will Smith főszereplésével megrendezésre kerülő „King Richard” című filmhez írt dalával, a „Be Alive” slágerrel lép fel. Eilish pedig a már jól ismert „No Time To Die” című bombasztikus dalával, amit Daniel Craig utolsó James Bond filmjéhez írtak.

Az Oscar-gála 2022. március 27-én kerül megrendezésre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!