Horrorfilmet nevez Magyarország az Oscar-gálára - ifaktor
Bergendy Péter alkotását, a Post Mortem című horrorfilmet nevezi az Oscar-gálára, Magyarország képviseltjeként. A díjátadásra március 27-én kerül sor.


A 94. Oscar-díjért folyó versenyben a nemzetközi filmek kategóriájában indul az alkotás. A Post Mortem eddig igazán sikeresnek mondható. Nemrég a Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált és eddig 13 díjat nyert. A film főszereplőjét Klem Viktor alakítja, a Mintaapák című tévés sorozatból is már jól ismerhetjük őt.

A történet az első világháború végén játszódik, 1918-ban. A Kleim Viktor által megformált vándorfotós, Tomás, egy kis faluba érkezik szakmai meghívásra. Azonban a helyet különös kísértetek lakják és arra sarkallják Tomást, hogy felszerelése segítségével kiderítse mit akarnak az elveszett lelkek igazából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!