Összeállt Margot Robbie és Tom Hanks - ifaktor

Ez egy jó kis történet lesz, aminek a vége nem biztos, hogy happy end.


Wes Anderson következő filmjében, Margot Robbie csatlakozott Tom Hankshez, így ezzel a remek párossal kezdenek forgatni Spanyolországban idén augusztusban.

A részletek egyelőre foghíjasok, azonban azt tudni lehet, hogy Anderson filmjében már megszokott szereplők mellett kap szerepet a fent említett színész páros.

Robbie szinte most lépett ki a kamerák mögül és máris új akcióba kezd, ugyanis a napokban debütált az „Öngyilkos Osztag" új része, ami ugyan csalódást keltő számokat hozott dollárban, Robbie Harley Quinnként bemutatott harc jelenete, mindenképp megér egy misét.

Kíváncsiak vagyunk, hogy miként fog együtt működni Robbie Hanksszel, azonban az biztos, hogy Wes Anderson rendezésében nem csalódtunk még, így aligha fogunk rossz filmet látni, amit mozivászonra kerül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Harry herceg és Meghan Markle interjúja veszített az Emmy díjátadón

Felmerülhet a kérdés, hogy egy interjú Harry herceggel és Meghan Markle-vel méltó ahhoz, hogy Emmyre jelöljék? Úgy tűnik igen.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!