Hajdú Péter: Szabó Győző egy napig sem bírta drog nélkül - ifaktor
Szabó Győző életének nem titkolt fejezete, amikor alkohol és drogfüggőség alatt állt. Minderre nem büszke győző, de bátran vállalta mindig is múltját, így Hajdú Péternél sem kertelt, amikor a műsorvezető rákérdezett.


Győző életrajzi könyvben is beszámolt a vele történtekről és arról, hogy Csernus doktornak milyen sokat köszönhet a függőségeitől való megszabadulásában. Minderről egyébként film is készült Molnár Áronnal a főszerepben, amely jelenleg is nagy sikerrel fut a hazai mozikban.

Hajdú már a bevezető előzetesben kitért a színész korábbi drogproblémáira, és Győző egy egészen fiatalkori fotójánál is bevallotta: „Ez már a keménydrog (korszak)".

Később Győző azt is elárulta, hogy korábban függősége alatt egyetlen napot sem bírt ki drogok nélkül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!