Osváth Zsolt Budavári Fülöpnek:„Nincs ekkora jelentőséged” - ifaktor
Osváth Zsolt sárga kockás ingben ül zöld háttér előtt, zöld kanapén

A népszerű YouTubertől, Osváth Zsolttól már megszokhattuk, hogy nem kíméli hazánk sztárjait és csípős megjegyzéseket tesz rájuk, ha nem ért egyet tevékenységükkel. Zsolt ismét odaszólt a magyar influenszereknek.


A YouTuber legújabb Instagram-posztjában azoknak a hazai influenszereknek üzent, akik szerkesztett fotóikkal komplexusokat okoznak követőiknek, majd készítenek egy külön profilt, ahova a szerintük ,,rondább" fotóikat osztják meg rajongóikkal.

Valójában ezeken a fotókon sem rondák az influenszerek, egyszerűen csak hülyéskednek és ezt örökítik meg. Zsoltnak ez szúrta a szemét, így elárulta, ő mindig megosztja valódi énjét a profilján és nem készít ezért egy külön platformot.

Budavári Fülöp úgy tűnik magára vette Zsolt célozgatását, ugyanis az influenszer nemrég indított egy új Instagram-fiókot, ahová a vicces fotóit tölti fel. Kommentben pedig ezt kérdezte Fülöp Zsolttól:

,,Ha ennyire idegesítelek miért nem említesz név szerint? 😃"

- tette fel a kérdést Fülöp, mire Zsolt egyszerűen csak ennyit reagált:

,,ne tulajdoníts magadnak ekkora jelentőséget muci ❤️"

- válaszolta Zsolt Instagram-kommentben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!