Osváth Zsoltnak bizonyitéka van rá, Csecse Attila hazudik - ifaktor
Osváth Zsolt sárga garbóban
Kiakasztotta egy magyar TikTok-os Osváth Zsoltot
Instagram/@osvvath_zsolt

Osváth Zsoltnak bizonyitéka van rá, Csecse Attila hazudik a követőinek

Durva félreértésre került sor a két népszerű YouTuber, Osváth Zsolt és Csecse Attila között. Zsolt egy videó formájában tisztázta igazát és bizonyította be, hogy Attila átveri a követőit.


Majdnem százan küldték el Osváth Zsoltnak Csecse Attila élő videóját. A követők fellelőségre vonták Zsoltot a hallottak véget, miszerint durván megsértődik arra, aki nem megy el a műsorába vendégnek. Attila állítása szerint, ő korrekt módon közölte a YouTuberrel, hogy nem kíván megjelenni a műsorában, mire Zsolt annyira vérig lett sértve, hogy már vissza se köszönt, ha találkoztak.

Osváth Zsolt pedig, a helyzet tisztázása érdekében, készített egy videót, ahol elmondja, hogyan is történt valójában kettőjük konfliktusa. A YouTuber közzé tette a Messenger beszélgetésüket, amelyben tisztán látszik, hogy udvariasan felkérte Attilát a közreműködésre, aki azonban soha nem válaszolt neki. Ezután Zsolt még többszőr próbálkozott nála, hogy ne haragban váljanak el, de Attila azokra az üzenetekre sem reagált.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.