Osváth Zsolt fotójáról: „Ha nem tetszik, továbbgörgethetsz” - ifaktor
Osváth Zsolt és párja, Zsenyei Patrik.
Osváth Zsolt és párja, Zsenyei Patrik belefáradt abba, hogy állandóan magyarázkodniuk kell, ha közös fotót osztanak meg.


Amióta a közösségi médiában tevékenykedem talán egy alkalom kivételével, soha nem osztottam meg olyan képet, ahol a szerelmemet csókolom. Tartottam attól, ami már egy ölelkezős fotó után rankzúdult. Egy időben, ha kimondtam a videómban, hogy meleg vagyok 100-an leiratkoztak. Nem volt kedvem a bírálathoz, a rosszallókhoz a jelentgetőkhöz, nem akartam magyarázkodni. És ez a követőim körében sem volt ritka”

– kezdte a bejegyzését az influenszer, akiben nemrég átszakadt egy gát, és mostanra úgy gondolja, hogy itt az ideje másképp hozzáállni ehhez a témához.

Elkezdtem komolyan venni, amit mindig is szajkózom. Bátran tehetsz olyan dolgokat is, ami tudod, hogy nem mindenkinek szimpatikus, mégis te vagy. A képen életünk egyik legboldogabb pillanata. Ha nem tetszik, továbbgörgethetsz, tilthatsz. Hogy miért kell ezt megosztani? Nem kell! De megszeretném. Mit szólnak a gyerekek, miért kell ezt látni? Mondom, nem kell! Szeretném ha nem tartanátok attól, mit szól majd a "szomszéd". Egyelőre ő foglalkozik veled, legyen az ő baja. Komolyan kellett vennem, hogy nekem kell használnom a közösségi mediát nem pedig fordítva. Lehetek néha sok, ízléstelen, tuskó, nagyarcú és egy picit önző is. Mert, hogy a való életben is szoktam ilyen lenni.”

– írja a folytatásban.

A bejegyzésben megpedzegeti, hogy azt sem bánja, ha emiatt kevesebb követője lesz, ugyanis véleménye szerint ez a tökéletes rosta azoknak, akik nem az ő oldalára valók.

Megszűri a követőket, realizálja a feliratkozókat. A múlt hónapban több százan iratkoztak le es közel 6000 ember döntött a feliratkozás mellett. Az új követők már nem ülnek seggre attól, mert nem ugyanaz a véleményünk és nem azt mondom, amit hallani akarnak. (…) Én meghúztam a határt. Álljon itt ez a poszt kilométerkőként. Örülök ha velem maradsz és megértem ha nem.”

– zárta sorait a műsorvezető.

Ne hagyd ki!